άκουσα τι έγινε με το λογαριασμό του @vrypan στο facebook και ανησύχησα!

Έδω και πολύ καιρό έχω ενδιασμούς για την ακεραιότητα κάθε social πλατφόρμας και ειλικρινά αυτό πάει πολύ. Παρακολουθούσα τον Πάναγιώτη, όπως και πολλοί από εσάς, τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και ξέρω ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να παραβεί τους κανόνες του facebook. Καταρχήν δεν είναι χαζός! Ξέρει ακριβώς τι να κάνει, πως να το κάνει και με τι τρόπο ώστε να μην ενοχλήσει.

Μου κάνει εντύπωση και σίγουρα θα είναι παράδειγμα σε futured πελάτες που με ρωτάνε “Να κάνω ένα website ή να δημιουργήσω καλύτερα μια σελίδα στο facebook?”

Η δεύτερη περίπτωση είναι δελεαστική, ευκολότερα προβαλλόμενη, αλλά σίγουρα μια μέρα μπορεί να μην υπάρχει!

Λυπάμαι Πάνο. Δεν το περίμενα αυτό και σίγουρα πήραμε όλοι ένα καλό μάθημα…

2 Comments άκουσα τι έγινε με το λογαριασμό του @vrypan στο facebook και ανησύχησα!

  1. atma

    Η συμμόρφωση με τους κανόνες του facebook – και του κάθε social network – δεν αποτελεί μέτρο για το ήθος και τις αξίες κάθε ανθρώπου, προς Θεού!

    Ο Παναγιώτης όπως γράφει κι ο ίδιος άλλωστε, έτρεξε κάποιο script το οποίο ενόχλησε τους, έτσι κι αλλιώς, μέτριους διαχειρηστές της σελίδες.

    Το να ακούσεις τον Zuckemberg να μιλάει δεν είναι ΟΤΙ καλύτερο μπορεί να σου συμβεί.

    Ότι και να λένε για το facebook ακόμη ψάχνει τρόπο να κάνει monetize τα χρήματα που του έχου ‘ακουμπήσει’ οι επενδυτές… Θεωρητικά κάποια στιγμή στο μέλλον, θα πουλάει διαφημίσεις όπως το Google αλλά, άλλο το ΚΑΠΟΤΕ κι άλλο το ΤΩΡΑ.

    Συμφωνώ στο ότι ήταν πολύ άκυρη σαν κίνηση, έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει το facebook σαν υλοποίηση, να δούμε που θα φτάσει το Diaspora.

    Reply
  2. omen

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιους είδους scripts τρέχουν σχεδόν καθημερίνα από χρήστες, απλά έπεσε στην περίπτωση ο Παναγιώτης.

    Δυστυχώς το Diaspora δεν είχα χρόνο να το μελετήσω ακόμα, το οποίο όμως θα γίνει σύντομα.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.